Termékek Menü
Ön itt jár: > > >

Monyo Boris The Blade 2018

Ár:
2.600 Ft
készlet: 6 db raktáron
szerintetek milyen: Nem értékelt
típus: Monyo Brewing Company
0,375 l
russian imperial stout
Származási hely: Magyarország
alkoholtartalom: 11,8%
főzde: Monyo Brewing Company
betétdíj: nincs

Leírás és Paraméterek

0,375 l
russian imperial stout
Származási hely: Magyarország
alkoholtartalom: 11,8%
főzde: Monyo Brewing Company
betétdíj: nincs

Hagyományos Russian Imperial Stout, amelyhez hétféle malátát használtak. Ennek köszönheti egyedülálló gazdagságát, ízben és illatban egyaránt. Ezt a testes, sötét és sűrű italt egy évig érlelték palackban, hogy a maláta és a komló aránya a legkiegyensúlyozottabb legyen. Magas alkoholfok, bogyós-aszalt gyümölcsös észterek, pörkölt ízjegyek és lágy karamelles-trüffeles lecsengés a korty végén. Emlékezetes sör.

A söröket (Franky és Boris) speciális 0,375l-es, illetve 1,5l-es palackba hozzák forgalomba és limitált kiadásúak. Mindössze néhány ezer darab készül belőlük. Minden darab egyedi sorszámmal rendelkezik, továbbá fel van tüntetve rajtuk az évjárat. Ez azért fontos, mert minden évben az első 120 sorszámmal ellátott palackot nem hozzák forgalomba. Terveik szerint néhány év múlva fogják kiadni őket egy exkluzív válogatáscsomagban, amely tartalmazza majd a különböző évjáratokat.

Összetevők: ivóvíz, árpamaláta (Maris Otter, Special W, Melanoidin, Brown Malt, Munich II, pörköltárpa, Carafa I), komló (Magnum, Fuggle, Styrian Golding), sörélesztő.

  • Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 12-15 °C.
  • Sörjellemzők: ABV: 8%, IBU: 60, SRM: 50, PLATO: 20°
  • Szezonális sör, csak télen kapható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!